Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Maria C. Flinterman

Zelfstandig, ondernemend, moeder, hou van mijn familie, de natuur, tuinieren, wandelen, zingen en dansen. Kruiden en de geneeskracht van planten zijn mijn passie.

Groepen & bedrijven

Gekozen filters
  Rol
  Moestuin De Brink is een Brede Schoolproject, gemaakt door wijkbewoners in samenwerking met de kinderen van groep 6 van basisschool De Trinoom. In het seizoen wordt door de kinderen in teamverband in hun eigen moestuintje gezaaid, gewied en geoogst. Vrijwilligers zorgen voor de begeleiding en laten de kinderen kennismaken met diverse kruiden uit de kruidentuin. Als afsluiting eten we in de winter met elkaar boerenkool.
  Met natuurlijke middelen bied ik hulp aan mijn medemens bij diverse, ook chronische, klachten. Graag zet ik hierbij mijn passie voor kruiden en de geneeskracht van planten in. Na circa vijf behandelingen voelen veel van mijn cliënten zich aanzienlijk beter.
  “Het Gouden Toetsenbord” verzamelt verhalen geschreven door bekende en onbekende Wijchenaren. Het toetsenbord wordt aangeboden aan mensen die hun verhaal willen vertellen. Actuele verhalen of verhalen over vroeger. Ze kunnen ook gaan over werk of passie of iets wat je raakt. WijWijchen.nl hoopt zo verhalen te bundelen die een beeld geven van wat Wijchenaren bezig houdt. De schrijver van een verhaal kiest een volgende verteller en geeft het toetsenbord door. Een overzicht van de verhalenschrijvers vindt je in het kader medewerkers.
  1 van 1
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.