WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Over onsDe buurtverbinders Tineke, Maria en Marianne (v.l.n.r.)


Wij zijn WijWijchen, een online dorpsplein dat zorg wil dragen voor verbinding in Wijchen. Verbinding tussen de mensen in de buurten/wijken en verbinding van de vele maatschappelijke initiatieven die Wijchen rijk is. Want samen bereik je meer dan alleen. Betrokkenheid, dat is waar het ons om gaat. Want aangetoond is dat mensen die betrokken zijn met hun leefomgeving prettiger en gelukkiger leven. Vanuit dit oogpunt worden wij gesteund door de Gemeente Wijchen, afdeling Zorg en Welzijn.


Op onze website kunnen inwoners uit Wijchen dingen delen. Het gaat dan om vraag en aanbod van spullen en diensten, foto's en video's, ideeën en suggesties voor een betere buurt, nieuwtjes, enzovoort. 


Ons doel is het verbinden van de mensen en organisaties in Wijchen met elkaar. Nieuws is hierbij een ondersteunende factor. Wij brengen Wijchenaren graag op de hoogte van allerlei activiteiten die met verbinden en maatschappelijke betrokkenheid te maken hebben. Weten wat er in je buurt gebeurt is namelijk een voorwaarde voor het betrokken kunnen zijn bij je eigen buurt. 
 

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.