Over ons


WijWijchen is een online dorpsplein dat zorg wil dragen voor verbinding in Wijchen. Verbinding tussen de mensen in de buurten/wijken en verbinding van de vele maatschappelijke initiatieven die Wijchen rijk is. Want samen bereik je meer dan alleen. Betrokkenheid, dat is waar het ons om gaat. Want aangetoond is dat mensen die betrokken zijn met hun leefomgeving prettiger en gelukkiger leven. Vanuit dit oogpunt wordt WijWijchen gesteund door de Gemeente Wijchen, afdeling Zorg en Welzijn en door MeerVoormekaar.


Op onze website kunnen inwoners uit Wijchen dingen delen. Het gaat dan om vraag en aanbod van spullen en diensten, foto's en video's, ideeën en suggesties voor een betere buurt, nieuwtjes, enzovoort.


Ons doel is het verbinden van de mensen en organisaties in Wijchen met elkaar. Nieuws is hierbij een ondersteunende factor. Wij brengen Wijchenaren graag op de hoogte van allerlei activiteiten die met verbinden en maatschappelijke betrokkenheid te maken hebben. Weten wat er in je buurt gebeurt is namelijk een voorwaarde voor het betrokken kunnen zijn bij je eigen buurt.