Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Henriette Huberts

Groepen & bedrijven

Gekozen filters
  Rol
  Als massage- en triggerpointtherapeut help ik mensen met acute en chronische pijn- en stressklachten, via behandeling. We gaan samen op zoek naar de oorzaak van de klacht. Daarnaast verzorg ik POWER-WALK en MIND-WALK trainingen in de prachtige natuur. Een impuls voor gezond leven en werken
  “Het Gouden Toetsenbord” verzamelt verhalen geschreven door bekende en onbekende Wijchenaren. Het toetsenbord wordt aangeboden aan mensen die hun verhaal willen vertellen. Actuele verhalen of verhalen over vroeger. Ze kunnen ook gaan over werk of passie of iets wat je raakt. WijWijchen.nl hoopt zo verhalen te bundelen die een beeld geven van wat Wijchenaren bezig houdt. De schrijver van een verhaal kiest een volgende verteller en geeft het toetsenbord door. Een overzicht van de verhalenschrijvers vindt je in het kader medewerkers.
  Gezond in beweging. Powerwalk, een heerlijke workout in de prachtige natuur van Hatertse en Overasseltse Vennen; Powerwalk zit tussen wandelen en hardlopen in. Met speciale technieken maak je heel wat meters. Het is een boost voor je conditie; niet blessuregevoelig, met spierversterkende en balansoefeningen. De rest van de dag voel je je fit en energiek. Training van 10 weken. Instroom in overleg mogelijk. Donderdagmorgen 2 niveaugroepen: powerwalk-top en Start to Powerwalk. Zondagmorgen: powerwalk-top Lijkt het je wat? Bel of mail voor meer info naar Henriette Huberts van MP-Impuls. Kijk ook op www.mp-impuls.nl of Facebook: @powerwalkmindwalkwijchen. Henriette Huberts: Professioneel zession powerwalk-trainster sinds december 2017. Mind-walk is meditatief wandelen in de natuur. Een 8 of 4-weekse training of thema-workshops; met oefeningen uit mindfulllness, yoga, adem, meditatie. Ontspannen in het nu; tijd voor jezelf; uit je hoofd; bewust ‘zijn’.
  1 van 1
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.