Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Ernie Drissen

Over Ernie

Buurt pluspunten

Er is veel groen. Er zijn goede supermarkten in de buurt. Ik woon dicht bij de snelweg dus ben snel op pad. Leur en het Leurse Bos zijn dichtbij, het is daar heerlijk wandelen.

Werk

Sinds Oktober 2014 ben ik met pensioen. Ik ben leerkracht basisonderwijs en orthopedagoge en werkte vele jaren voor Fontys Hogescholen als docente voor de verschillende opleidingen o.a. remedial teacher. Ik gaf coaching aan leerkrachten middels video interactie begeleiding.

Vrije tijd

Ik zing bij popkoor Di Capelli in Wijchen. Ik zit al jaren op dansles , ball-room en latin, samen met mijn man. Ik werk graag in de tuin en kook graag. Ik doe vrijwilligerswerk bij afdeling educatie van het Museumkasteel en werk voor de stichting Leergeld. Ook heb ik mij verbonden aan Wijchen Gezond, de groep mensen die van Wijchen de gezondste gemeente van Nederland hoopt te maken tussen nu en 2018.

Meer informatie

Via deze site wil ik me beschikbaar stellen om mijn mogelijkheden in te zetten voor mijn buurtbewoners. Ik stel contact met mensen erg op prijs en heb hoge verwachtingen van WijWijchen
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.