Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Succesvolle Paasactiviteit van Wijchen Gezond, bij Jan Linders Wijchen.Succesvolle Paasactiviteit van Wijchen Gezond, bij Jan Linders Wijchen.

Klanten konden voor €1,= raden hoeveel eieren er zaten in een grote glazen vaas. Daar waren mooie prijzen mee te winnen. Studenten van de HAN organiseerden een eier-speurtocht voor kinderen en verkochten pakketjes met ingrediënten voor een heerlijke eiersalade, inclusief recept. In totaal is er gedurende een ruime week € 288,- verdiend.

Jan Linders gaat dit mooie bedrag voor ons verdubbelen. Twee nieuwe banken komen er dus zeker bij na deze paasactie. Binnen twee maanden hebben we dus al bijna ons streefdoel bereikt: 5 banken voor de wijk Achterlo.

Minstens zo mooi als dit fantastische resultaat zijn de vele mooie gesprekken die we konden voeren met de mensen die deelnamen aan de acties. Wijchen Gezond geniet warme belangstelling is de conclusie. En vooral ook de prachtige onderwijsopdracht die de leerlingen van het @procollege Wijchen krijgen door dit project, kreeg alle lof.

We gaan vol goede moed op naar een volgende activiteit in mei en juni, waarbij we samen met Oud-Fit een gezonde wandel- en fietsactiviteit zullen uitvoeren. En natuurlijk …… op naar nóg een bank !

Veel dank aan iedereen die dit mooie resultaat mede mogelijk maakte :
studenten van de HAN University of Applied Sciences /Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Contactclown Mimakker Teuntje, @WimHermens, @PieterKramer, @AlbertPelser, Marian Nillesen, Johan de Kievit en Ernie Drissen

Deel dit bericht!

Reacties

Marianne Buurtverbinder, Alverna
2 mei 2019

Goed bezig geweest Wijchen Gezond!

Astrid Winkenius
2 mei 2019

Dank je wel Marianne.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.