WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Startbijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (en betrokkenen)Startbijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (en betrokkenen)

Wanneer je te maken krijgt met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), leidt dit tot een breuk in de levenslijn. Je leven wordt nooit meer hetzelfde als voorheen. Er is dus voor altijd een tijd vóór en een tijd na het hersenletsel. Mogelijke aandoeningen die het hersenletsel veroorzaken zijn o.a. een hersenbloeding, herseninfarct, hersenvliesontsteking of een tumor. De gevolgen van het letsel kunnen lichamelijk, functioneel en ook mentaal zijn.

Wanneer NAH ontstaat, is dit niet alleen iets dat het leven voor de persoon die het overkomen is verandert. Maar ook bijvoorbeeld voor de partner, kinderen, ouders, vrienden, bekenden en de werkgever.

Wij nodigen een ieder uit die betrokken is bij de problematiek rondom dit thema. Dus ook partners en de eerder genoemde groepen naasten.

Om een start te maken met een nieuw initiatief is er op zaterdag 23 februari a.s. een bijeenkomst in wijkgebouw ‘de Brink’, adres De Brink 27 te Wijchen. De bijeenkomst start om 10.30 en duurt tot 12.30 uur.

Om het voor iedereen mogelijk te maken aanwezig te zijn, hebben we geregeld dat, mocht vervoer een probleem zijn, er gebruik gemaakt kan worden van de diensten van Opstap. Er is kinderopvang aanwezig. De bijeenkomst is gratis te bezoeken en er bestaat de mogelijkheid om na 12.30 uur gezamenlijk nog een informele lunch te nuttigen.

Indien u aanwezig wilt zijn, stellen we het op prijs als u zich van te voren aanmeldt. Dit kan via onderstaande mailadressen.

Wilt u gebruik maken van vervoer, kinderopvang of de gratis lunch, geef dit dan voor 20 februari door via het mailadres of

We zien u graag de 23ste in de Brink.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.