Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Start financieel spreekuur in Huis van de gemeenteVanaf maandag 18 maart start in het Huis van de gemeente een financieel spreekuur. Inwoners van de gemeente Wijchen kunnen hier aan de Kasteellaan 27 van maandagochtend tot en met donderdagochtend van 9.00 tot 12.30 uur terecht. Dit gaat om een proef voor een half jaar. In oktober 2019 kijken wij of dit spreekuur wordt voortgezet.

Financieel spreekuur bij Sociaal Wijkteam Wijchen stopt

Najaar 2018 was er een proef met een financieel spreekuur in het Mozaïek bij het Sociaal Wijkteam. Dit spreekuur stopt. Vanaf 18 maart kunt u terecht in het Huis van de gemeente.

Met welke vragen kunt u terecht? 

Heeft u financiële problemen? Of andere vragen over geldzaken en inkomen? Bijvoorbeeld:

  • Ik begrijp een brief niet van de gemeente, het energiebedrijf of de verzekering.
  • Ik krijg post van een incassobureau en ik weet niet wat ik moet doen.
  • Ik heb geen geld meer om eten te kopen of mijn huur te betalen.

Loop dan gewoon binnen op het gratis financieel spreekuur. Onze medewerkers helpen u graag zonder afspraak. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kijk dan op www.wijchen.nl/laaginkomen Of bel met onze medewerkers van de afdeling inkomensondersteuning via 024 751 71 11. Heeft u al contact met een inkomensconsulent van de gemeente Wijchen? Dan kunt u ook contact met hem of haar opnemen. Of een afspraak maken.