WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Platform alleenstaande gescheiden moedersPlatform alleenstaande gescheiden moeders

In de maand december komen op de woensdagochtend 5 en 19 december alleenstaande gescheiden moeders bijeen in ‘t Mozaïek, Campuslaan 6 Wijchen. We beginnen met een gezamenlijk kopje koffie/thee om 09:30 uur. Daarna gaan we in een andere ruimte ervaringen delen, elkaars tips geven, luisterend oor zijn en onze specifieke vragen bespreken. Heb je belangstelling om deel te nemen? Je bent als alleenstaande gescheiden moeder van harte welkom. Voor nadere informatie; mail of bel 06-39114136.

Ervaring van een bezoekster. De aankondiging in de Wegwijs triggerde mij. Is het iets voor mij? Met mijn ervaring kan ik iets bijdragen en anderen helpen. Ik vind veel herkenning in de verhalen van andere moeders en ontdek ondertussen waar het nog pijn doet en zo helpt het mij bij de verwerking. Ook de uitwisseling van tips voor de opvoeding vind ik waardevol. Samen weten we zoveel.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.