WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

inloopmiddag voor presentatie creatieve cursussenOnder het motto Kunst begint hier! organiseert Kunstkring Wijchen op zondag 1 september een open inloop waar je kennis kunt  maken met het aanbod aan cursussen beeldende kunst in de omgeving van Wijchen. Iedereen kan deze middag de docenten/kunstenaars persoonlijk spreken om de cursus te vinden die het meeste aanspreekt.

doel en opzet

Aan het eind van de zomer maken veel mensen  plannen om een nieuwe cursus of workshop te gaan volgen. Uit een beschrijving alleen is niet altijd op te maken of een cursus echt bij je past. En soms gaat het over een voor jou onbekende  techniek waar je je niet meteen een voorstelling van kunt maken. 

Deze inloopmiddag is een perfecte gelegenheid om je te oriënteren. Je kunt kennismaken met de kunstenaars/cursusleiders en direct je vragen stellen over inhoud en aanpak. De lijst met deelnemers en hun cursussen vind je op de website van KunstKring Wijchen.

waar en wanneer

De middag vindt plaats in het Kunsthuis (voormalig gemeentehuis) Kasteellaan 22-24 6602 DE Wijchen, zondagmiddag 1 september 2019,  van 12 tot 17 uur. Toegang is gratis.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.