Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Doe mee met het ZakgeldProject!Het is belangrijk dat kinderen oefenen met zakgeld, óók als er thuis weinig of geen geld is. Is het voor u niet mogelijk om uw kind af en toe zakgeld te geven? Maar vindt u het belangrijk dat uw kind kan omgaan met geld? Doe mee met het zakgeldproject! Samen onderzoeken we hoe we kinderen leren omgaan met geld.

Wat gaan we doen in het project?

Samen gaan we leren hoe je kinderen met geld om kunt laten gaan. Dit doen we één keer per week in een kleine besloten groep. Er is plaats voor 6 kinderen en ouders. We onderzoeken wat je al weet over geld en wat je nog kunt leren. Als ouder krijg je van ons elke week 2 euro zakgeld om aan je kind te geven. In de bijeenkomsten maak je als ouders afspraken met jouw kind wat hij of zij met het geld kan doen. Jouw kind leert zakgeld uit te geven en te sparen. Samen leer je praten over geld

Spelregels om aan te melden

Jullie kunnen meedoen als jullie:

  • In Wijchen wonen en leven van een laag inkomen.
  • Uw kind op 1 november 2019 9,10,11 of 12 jaar jong is.
  • Samen willen meedoen aan 4-6 bijeenkomsten van 1-2 uur.

Als er veel aanmeldingen zijn gaan we loten.

Aanmelden

Het project start in de week van 28 oktober. Willen jullie meedoen? Neem dan contact op met Evy van Hemmen via , bel naar 088 432 70 00 of app “zakgeld” naar 06 256 899 28.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.