Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

De website WijWijchen.nl breidt uitKerkeveld, Huurlingsedam en Balgoij krijgen ook eigen buurtsites

Vanaf deze week vind je op de site WijWijchen.nl ook aparte buurtsites voor de wijken Kerkeveld, Huurlingsedam en het kerkdorp Balgoij. Deze buurtsites zijn de eerste die de buurtverbinders dit jaar gaan toevoegen. In de loop van het jaar krijgen alle wijken van Wijchen en de zeven kerkdorpen een eigen pagina. Op de buurtsite kun je berichten plaatsen en vragen stellen aan je buurtgenoten. Ook kun je hulp vragen of aanbieden, activiteiten in de agenda melden en prikbordadvertenties plaatsen.

Vinden en verbinden in je eigen buurt

WijWijchen.nl heeft als missie vinden en verbinden. Door informatie te delen op de buurtsite en daar in contact te komen met je buurtgenoten, blijf je betrokken bij je buurt. Zo kun je met buurtgenoten iets voor je wijk betekenen en houd je de buurt levendig.

Meehelpen?

Wil je meehelpen de buurtsite de plek te maken waar je met je buurtgenoten in contact komt? Neem dan contact met ons op:Deel dit bericht!

Reacties

Irma Kroeze
19 april 2017

Of kijk gewoon op de Facebookpagina van de leefbaarheidsgroep; direct contact met je wijkgenoten via "kerkeveld wijchen"!

Buurtverbinders WijWijchen
20 april 2017

Dat kan natuurlijk ook. Overigens, een link naar de website van de leefbaarheidsgroep vind je in de menubalk van de buurtsite.