WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Comfortabel wonen én energie besparen? Informatieavond 9 maartDe eerste vrieskou is langs getrokken. Hebt u koude voeten gehad? Of is de stand op de gasmeter te hard opgelopen?

Laat u voorlichten door specialisten hoe we ons huis comfortabel kunnen houden met een lage energierekening tijdens de informatieavond in het wijkgebouw Wijchen-West voor alle bewoners van Wijchen-West en omgeving.

Donderdag 9 maart, inloop vanaf 19.15 uur, aanvang 19.30 uur

Dan krijgt u antwoorden op hoe we ons huis comfortabel kunnen houden met een lage energierekening en krijgt u onafhankelijke informatie over diverse duurzame en energiebesparende maatregelen.

De avond is een initiatief van uw wijkvereniging én DuurzaamWonenWeb (www.duurzaamwonenweb.nl). De gemeenten Wijchen en Beuningen slaan met een aantal lokale ondernemers onder de noemer ‘Duurzaamwonenweb’ de handen ineen. Zij vormen het lokale aanspreekpunt als het gaat om duurzaam wonen en gaan voor een zo optimaal mogelijk energiezuinig rendement. Zij geven advies bij u aan de tafel, met of zonder appeltaart…..

U krijgt o.a. informatie over de nieuwe subsidiemogelijkheden, waar u uw voordeel mee kunt behalen. Er is er ruimte voor uw vragen over energiebesparing. Daarna kunt u informeel de stands bezoeken van de deelnemende bedrijven, o.a. over glasisolatie, vloerisolatie, zonnepanelen, energieadvies en duurzame installaties.

Reserveer 9 maart in uw agenda en graag zien we u dan. De koffie en appeltaart staat voor u klaar.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.