Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Bijeenkomst WijchenWieWatWaar en WijWijchen.nlOp dinsdagavond 27 maart 2018 hebben de buurtverbinders in de Bibliotheek uitleg gegeven over WijWijchen.nl en WijchenWieWatWaar. 

Sinds kort zijn bijna alle verenigingen en organisaties uit Wijchen ook op WijWijchen.nl te vinden. Basisgegevens als adres, mailadres en internetadres staan standaard vermeld. Daarnaast kunnen verenigingen meer informatie toevoegen. Ook kunnen ze nieuwsberichten plaatsen en activiteiten aan de agenda toevoegen. 

    

Rob Engels (Wethouder Zorg en Welzijn) gaf aan dat het mooi zou zijn dat alle informatie over Wijchen op één centraal punt te vinden is. Hij zou graag zien dat WijWijchen.nl zich tot die centrale informatiebron ontwikkelt. Daarnaast vertelde hij dat de digitale WijchenWieWatWaar beter up-to-date te houden is dan een papieren versie. Dit komt doordat verenigingen en organisaties op elk moment zelf hun gegevens kunnen aanpassen. 

    

De buurtverbinders waren erg blij met de grote belangstelling voor deze avond. Geïnteresseerden kregen na de uitleg de mogelijkheid om hun vragen, problemen of wensen door te geven. Met die input gaat WijWijchen.nl samen met MeerVoormekaar, de Gemeente Wijchen en de makers van de website-software verbeteringen doorvoeren.

    


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.