WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Vacaturemarkt Wijchen 21-03-2019Donderdag 21 maart 2019 : Vacaturemarkt in ‘t Mozaïek

Ben je werkzoekend en woonachtig in de regio Rijk van Nijmegen? Kom dan naar de VACATUREMARKT aan de Campuslaan 6 in Wijchen. Of je nu oud bent of jong en ongeacht je opleidingsachtergrond, de markt is er voor iedereen!

Tijdstip: 13.00 tot 16.00 uur en de toegang is vrij. Wethouder Nick Derks van economische zaken verzorgt de opening.

Op de markt maak je kennis met bedrijven en kun je een ruim scala aan vacatures bekijken. Het unieke van deze markt is dat ondernemers je ook écht aan een baan kunnen helpen. In de theaterzaal ontmoet je o.a. bedrijven en uitzendbureaus.

Wil je nog graag een mooie profielfoto laten maken voor bijvoorbeeld je CV? Dat kan, want ook dit jaar is er weer een fotograaf aanwezig. Verder zijn er allerlei bedrijven op het gebied van voeding, gezondheid en welzijn en kun je zelfs om kledingadvies vragen. Ook is er een mogelijkheid om je CV en je LinkedIn profiel te laten checken door  CV-en LinkedIn experts. Neem dus je CV mee !

Toegang is gratis!

We hopen je de 21ste in ‘t Mozaïek te ontmoeten. Tot dan!

Info: Tel: 06 51 40 66 85

De vacaturemarkt is een initiatief van:


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.