Details
Cursus Inmaken in zoet/zuur
Stop de zomer in een potje. Leer hoe je heerlijke zoet/zuur kan maken die het hele jaar te gebruiken is bij de maaltijd of als tapas.
In Wijchen
Inclusief Lunch
3 – 4 uur
€60,-
Wat kun je na de cursus Inmaken in zoet/zuur
Begrijpen hoe conserveren in zoet/zuur werkt en hoe je het proces kan beïnvloeden.
Gezondheidsaspecten van Zoet/zuur.
Je weet welke gereedschappen je nodig hebt.
Wat de voorbereiding is i.v.m. hygiëne.
Welk soort producten je kan inmaken en welke niet.
Proeven van ingemaakte producten.
Recepten zelf maken om later op te eten
Door in te maken geef je smaak aan producten en verduurzaam je ze voor later.
Wat gaan we doen
Introductie en doel deelnemers.
Uitleg wat inmaken is, wat er precies gebeurt.
Proeven van ingemaakte producten en een lekker lunch
Bespreken verschillende recepten.
Uitleg gereedschappen en hoe je ze gebruikt.
Oogsten groente/vruchten/kruiden in de tuinderij
Voorbereiding groenten/vruchten/kruiden.
Steriliseren potten en gereedschap.
Producten in potten doen, hoe op te slaan
Datums (6)
Leeftijd
AlleDorp
Alle dorpenThema
Creativiteit, Evenementen, Onderwijs en ontwikkelingWijk/dorp
Achterlo, Alverna, Balgoy, Batenburg, Bergharen, Hernen, Kerkeveld, Huurlingsedam, Leur, Niftrik, Wijchen, Wijchen Centrum, Wijchen Noord, Wijchen Oost, Wijchen West, Wijchen Zuid, WoezikReacties
Anderen uitnodigen
Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging