WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Woezik op Stelten Braderie


Eerste braderie in de omgeving.

Op zondag 19 april wordt de braderie Woezik op Stelten voor de 11e keer georganiseerd. Ook dit jaar zal een ruim aanbod van diverse kramen de straten in de Woezik opfleuren. De verschillende verenigingen en ondernemers zijn weer druk bezig om leuke activiteiten te organiseren. Kortom, het wordt een gezellige dag voor jong en oud.

Toegang gratis

Woezik op Stelten wordt van 10:00 tot 17:00 uur gehouden in de Woeziksestraat,  Holenbergseweg en het veld in de Veenhof. De toegang is gratis.

De organisatie

De braderie wordt georganiseerd door vijf gezinnen uit de Woeziksestraat en Holenbergseweg. Nadat zaal Verploegen een aantal jaren deze markt heeft georganiseerd, hebben zij het stokje overgenomen. Zo hebben ze voorkomen dat deze gezellige braderie zou verdwijnen.

Plezier en gezelligheid

Deze club organiseert Woezik op Stelten nu voor het derde jaar met heel veel plezier. Een van hun belangrijkste drijfveren is het vergroten van de saamhorigheid en de contacten in de buurt.

U bent welkom om zondag te ervaren wat Woezik allemaal te bieden heeft. Maak er een mooie en gezellige dag van!

Voor meer informatie www.woezikopstelten.tk  

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.