Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Sigrid Beck
10 januari 2019

Voorlichting ‘Werken bij Thermen Berendonck’

Wie werkzoekend is en interesse heeft in een functie bij Thermen Berendonck, kan zich aanmelden voor het Vacaturecafé op 25 januari tussen 09.00 en 12.00 uur in het Huis van de gemeente Wijchen. Tijdens het Vacaturecafé wordt informatie gegeven over de baanmogelijkheden bij Thermen Berendonck door WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en UWV. Aanmelden via . Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Thermen Berendonck belooft ‘het meest innovatieve wellnessresort van Nederland’ te worden en opent medio 2019 haar deuren in Wijchen. WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en UWV zijn betrokken bij de werving van de 200 nieuwe medewerkers. Beide organisaties richten zich vanuit hun maatschappelijke taak in eerste instantie op werkzoekenden met een uitkering van de Gemeente of het UWV.

Vacature café vrijdag 25 januari: Werken bij Thermen Berendonck 
Op afspraak tussen 09.00 – 12.00 uur in het Huis van de gemeente Wijchen

Ruim 200 medewerkers gaan ‘Thermen Berendonck’ tot een succes maken. Jij ook? We vertellen je graag over deze bijzondere werkplek en de baanmogelijkheden in onder andere restaurant en keuken, beauty, tuinonderhoud, saunaplein, schoonmaak, linnenkamer en technische dienst. Meld je snel aan via