WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

UITNODIGING


Algemene Ledenvergadering Huurdersvereniging Accio (TALIS)

Op zaterdag 18 mei vindt in de Jan Massinkhal, Nieuwe Dukenburgseweg 5 in Nijmegen de Algemene Ledenvergadering van huurdersvereniging Accio plaats. De bijeenkomst begint om 13.00 uur en eindigt om 15.00 uur. 

De bijeenkomst is toegankelijk voor leden van Accio, maar is van belang voor alle 14.000 huurders van Talis. Tijdens de vergadering geeft het bestuur een toelichting op de activiteiten van de vereniging in 2018. Daarnaast legt zij verantwoording af over het financiële reilen en zeilen. Bovendien wordt er op hoofdlijnen vooruit gekeken naar de plannen voor de toekomst en aandacht besteed aan het onderwerp duurzaamheid. Tot slot is de bijeenkomst bedoeld om te horen welke onderwerpen huurders belangrijk vinden voor een goede woon en leefomgeving in Wijchen. Dialoog Accio en huurders Talis. Accio is hierbij de gesprekspartner namens de huurders van Talis. 

Voor nadere informatie Riek Janssen (voorzitter ACCIO) tel. 0626258969 email:   zie ook: www.hv-accio.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.