Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

MeerVoormekaar
8 oktober 2018

Samen is leuker!

Samen is leuker is een laagdrempelig initiatief dat onlangs is gestart door enkele 55+-ers. Als 55 plussers (ietsje jonger mag ook) willen we samen leuke dingen doen. Hierbij kan je denken aan uitstapjes naar een tuincentrum of museum, koffie drinken, ontbijten en wandelen. Van alles is mogelijk. Wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden zodat het voor veel mensen mogelijk is om mee te doen. Het werkt zo: in de Whatsapp groep oppert een lid een activiteit. Deze persoon coordineerd dan ook deze activiteit. Iedereen kan en mag reageren en meedoen. Niemand wordt buiten gesloten. Regelmatig vinden er bijeenkomsten plaats om te brainstormen en elkaar te leren kennen. De groep bestaat nu uit acht personen maar er is plek voor veel meer personen en ook de heren worden uitgenodigd om zich aan te sluiten. Bij interesse ben je welkom bij de eerstvolgende bijeenkomst die 30 oktober in de foyer van het Mozaïek te Wijchen plaats vindt.

Wil je meer informatie hebben dan kan je ook even contact opnemen met Anton de Boer van MeerVoormekaar (a.deboer@meervoormekaar.nl of 06-39114136