WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Samen Duurzaam event in Wijchen - reminder aanmelden

UITERLIJK AANMELDEN woe 22 mei vòòr 12:00 uur!

Kom koopzondag 26 mei 2019 van 13.00 tot 17.00 uur naar het centrum van Wijchen. Daar organiseren wij hét sociale en groene event voor Wijchen en omstreken, voor jong en oud.

Wat is er te doen?

Op het event op het marktplein in het centrum van Wijchen vind je volop leuke en gezonde producten voor huis en tuin en voorbeelden van sociaal, groen en gezond leven, werken en wonen. Je krijgt tips waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. Of doe inspiratie op en geniet van lekker eten en drinken. Heb je ideeën hoe het allemaal nog beter zou kunnen, laat dan van je horen! Verder zijn er mensen die je kunnen helpen bij allerlei vragen, of het nu gaat over levensloopbestendig wonen, zonnepanelen plaatsen of het aanleggen van een groentetuintje. Of die je kunnen helpen bij het repareren van oude spulletjes. Kortom, laat je verrassen!

Samenwerking

Samen Duurzaam is een initiatief van Wijchen=, de gemeente Wijchen en Ons groene gezicht. Het biedt inwoners de kans om met een veelheid aan lokale organisaties, projecten en ondernemers in contact te komen.

Aanmelden

Fijn als je mee wilt doen aan Samen Duurzaam in Wijchen op 26 mei 2019 - 13:00-17:00 uur. Een aanmeldformulier is op te vragen via Maarten Barckhof, , tel. 0641274056. Deelname is op eigen risico. Het tarief voor deelname varieert van 0,- tot 200,- ex. btw en is afhankelijk van het soort organisatie en de grootte ervan. Mail of bel even voor het bedrag dat bij u past. Ook kunt u natuurlijk met al uw vragen daar terecht. Tot dan!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.