Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

MeerVoormekaar
29 november 2018

Platform alleenstaande gescheiden moeders

Platform alleenstaande gescheiden moeders

In de maand december komen op de woensdagochtend 5 en 19 december alleenstaande gescheiden moeders bijeen in ‘t Mozaïek, Campuslaan 6 Wijchen. We beginnen met een gezamenlijk kopje koffie/thee om 09:30 uur. Daarna gaan we in een andere ruimte ervaringen delen, elkaars tips geven, luisterend oor zijn en onze specifieke vragen bespreken. Heb je belangstelling om deel te nemen? Je bent als alleenstaande gescheiden moeder van harte welkom. Voor nadere informatie; mail anton.deboer@sociaalwijkteamwijchen.nl of bel 06-39114136.

Ervaring van een bezoekster. De aankondiging in de Wegwijs triggerde mij. Is het iets voor mij? Met mijn ervaring kan ik iets bijdragen en anderen helpen. Ik vind veel herkenning in de verhalen van andere moeders en ontdek ondertussen waar het nog pijn doet en zo helpt het mij bij de verwerking. Ook de uitwisseling van tips voor de opvoeding vind ik waardevol. Samen weten we zoveel.