WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Open middag Zorgboerderij 't Kuyperke

Zorgboerderij in Batenburg houdt OPEN (MID)DAG op 25 augustus van 13.30-16.30 uur!

 

Sinds juni 2018  biedt  zorgboerderij ’t Kuyperke de mogelijkheid voor dagbesteding van ouderen.

Bert en Ilse Kuijpers (Ilse met een werkervaring van 35 jaar in de ouderenzorg) hebben naast een recreatietak, een akkerbouwbedrijf deze nieuwe uitdaging gevonden. Sinds de ontspanningsruimte van onze boerderij compleet is gerenoveerd is het een mooie locatie voor om ouderen te verwelkomen en hen een zinvolle dagbesteding te bieden.

De zorgboerderij is inmiddels op dinsdag, woensdag en donderdag open. Op de boerderij is volop ruimte met verharde wandelpaden, zitjes, een verwarmde overkapping in de vorm van een hooiberg.

De aanwezigheid van o.a.kippen , een moestuin,  de landelijke omgeving zijn de ingrediënten om te genieten van het buitenleven. 

Door de kleinschalige opvang is er aandacht om allerlei activiteiten samen met de deelnemer vorm te geven. Het uitgangspunt van zorgboerderij is ervoor zorgen dat het een warme veilige plek is waar mensen zich thuis voelen.

 Dit wordt bereikt door elke deelnemer op eigen wijze een zinvolle en plezierige dagbesteding geven. Dit gebeurt door aandacht voor de deelnemer en er is ook aandacht voor elkaar, respect en ruimte voor ieders individuele behoefte. 

U bent van harte welkom op 25 augustus van 13.30-16.30 uur!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.