WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Onderzoek campagne zorg

Heeft u in de gemeente Wijchen gehoord/gelezen over de veranderingen in de zorg? Kent u het Sociaal Wijkteam Wijchen? Kent u het boekje over veranderingen in de zorg? In het online onderzoek dat een hbo-student voor haar stage uitvoert, komen deze vragen aan bod.

Waarom een onderzoek?

Sinds 1 januari 2015 heeft de gemeente Wijchen er zorgtaken bij gekregen voor inwoners die het niet op eigen kracht redden. De gemeente heeft via de campagne ‘Hier staan wij voor’ haar inwoners geïnformeerd over deze veranderingen in welzijn en zorg. Nu willen we graag weten wat het effect van deze campagne is. Vandaar dit onderzoek.

Vul de vragenlijst in

Uw mening is van harte welkom! Deze kunt u geven door de vragenlijst onderzoek campagne zorg in te vullen. De lijst is vanaf deze week beschikbaar. Het invullen van de lijst duurt vijf tot tien minuten. Tot 8 januari 2016 kunt u de vragenlijst invullen. Wij verwerken uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken ze alleen voor dit onderzoek.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Dit bericht is gebaseerd op content die mogelijk is verwijderd.
Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.