WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Marikencafe Wijchen


Ergotherapie kan helpen bij kanker

Themabijeenkomst   woensdag 11 maart 19.30 – 21.30 uur | Inloop vanaf 19.00 uur Wijkcentrum Noorderlicht, Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen

Deze vijfde editie van het Marikencafé* heeft als thema ‘Ergotherapie en kanker’. U zult misschien denken ergotherapie? Wat is dat? In deze informatiebijeenkomst wordt uitgelegd wat een ergotherapeut voor u en uw naasten kan betekenen. Er is veel gelegenheid tot het stellen van vragen.  

Om u alvast een idee te geven over de inhoud van de avond: ergotherapie richt zich op het dagelijks leven van u en uw naasten. Samen worden problemen en/of beperkingen in kaart gebracht die het moeilijk maken uw dagelijks leven vorm te geven of op te pakken zoals u dat altijd gewend was. U kunt bijvoorbeeld moeite hebben met uw persoonlijke verzorging, het uitvoeren van huishoudelijke taken of het oppakken van uw werk. De oorzaak hiervan kunnen vermoeidheidsklachten zijn, maar ook problemen met planning, geheugen, aandacht en concentratie. Of fysieke problemen als conditieverlies, pijn en/of bewegingsbeperkingen. Samen wordt gekeken wat u nodig hebt om de dingen die voor u van belang zijn weer op te pakken en/of te blijven uitvoeren. 

U bent welkom vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur. Na het welkomstwoord door Anton de Boer (MeerVoormekaar) gaan Janneke Fleuren en Saskia Daam-Sengers van JIPA ergotherapie Wijchen u vertellen wat ergotherapie is, wat zij doen en u informeren over situaties waarbij een ergotherapeut u kan ondersteunen.

 

Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie of problemen met vervoer mailt u naar:

ALLES OP EEN RIJ 

Marikencafé    
Datum Woensdag 11 maart 2020
Tijd 19:30 tot 21:30 uur - inloop vanaf 19.00 uur
Locatie Wijkcentrum Noorderlicht, Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen
Voor wie Iedereen die is geraakt door kanker. Ook andere belangstellenden zijn welkom.
 Kosten                De bijeenkomst is gratis toegankelijk.  

 *Het Marikencafé is een initiatief van MeerVoormekaar Wijchen-Druten en het  Nijmeegse Marikenhuis, een inloophuis voor iedereen die is geraakt door kanker


Slotemaker de Bruïneweg 163 6532 AC Nijmegen
 www.marikenhuis.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.