Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Gratis schaken bij 80- jarig Het Kasteel

Ook in mei en juni wordt er nog overdag geschaakt in Wijchen. Steeds meer mensen hebben dan tijd en zin in een vrijblijvend partijtje schaken. Niet achter de computer, maar gewoon live tegen echte tegenstanders. Het 80- jarige Het Kasteel organiseert ook in deze maanden Schaken Overdag, iedere maandagmiddag in wijkcentrum Zuiderpoort. Vanaf 14 uur tot 16 uur staan de schaakborden klaar op de tafels bij de bar. Iedereen, zowel leden als niet- leden van Het Kasteel, is dan van harte welkom.


Er wordt ook informatie gegeven over andere gratis activiteiten van onze Wijchense schaakclub, Zo vindt op de vrijdagavonden vanaf 17 mei tot en met 14 juni het Open Wijchens Schaakkampioenschap plaats. En in de maanden juli en augustus staan de schaakborden en schaakstukken weer iedere maandagavond klaar in café Anneke, tijdens het traditionele zomerschaaktoernooi.   

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.