WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

geslaagden en jubilarissen

Zaterdag 6 april huldigde de EHBO Wijchen in zaal De Arend de mensen die met goed gevolg het EHBO-examen hebben afgelegd (en Wijchen daarmee weer wat veiliger maakten) en diegenen die dat diploma al lang geleden bemachtigden, en sindsdien de Wijchense EHBO-afdeling trouw bleven.


EHBO-voorzitter John Looman kon zaterdag een aanzienlijk aantal eerste-hulp-bij-ongevallenverleners hun eerste diploma voor deze vaardigheid overhandigen. Veel Wijchenaren, waaronder ook nogal wat jongeren, die weten wat ze moeten doen als ze met een mens in nood geconfronteerd worden. Deze pas-gediplomeerden werd het voorbeeld van acht jubilarissen voorgehouden: EHBO-ers die hun medische kennis op peil zijn blijven houden en de Wijchense EHBO trouw zijn gebleven. Die mochten, samen met de geslaagden, het bestuur en wethouder Titus Burgers (links op de foto) die assisteerde bij het uitreiken van diploma’s ook op de foto. Ju-dith Backer en Coby Rijke zijn al 10 jaar EHBO-er. Pierre Roosenboom, Mieke Verploegen en Luc Weerden zijn dat al 25 jaar. Marian Heijmans en Jack Korte kregen een oorkonde voor 40 jaar trouw. En Nel Schook Janssen viel het belangrijkste eerbetoon ten deel. Zij meldde zich in 1964 bij de EHBO en bleef al die tijd, 55 jaar, de hulpverlenende vrijwilligers trouw.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.