Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Gemeente Wijchen
28 november 2018

Fiets jij ook mee voor het goede doel?

Fietsen is leuk en gezond! Het draagt ook bij aan een beter leefmilieu en minder files. Alsof dat nog niet genoeg is, kan je tot het eind van het jaar fietsen voor een goede doel. Alle fietskilometers van, naar en in Wijchen tellen automatisch mee. Je hoeft alleen maar te fietsen. Fiets je bijvoorbeeld van de ene gemeente naar de andere, dan dragen je kilometers aan beiden doelen mee. Fiets jij ook mee? Download daarvoor de app Ring-Ring en fiets samen met andere inwoners van Wijchen zoveel mogelijk kilometers bij elkaar.

Eerste goede doel heeft cheque gekregen

Het eerste goede doel is al bereikt! De voedselbank Wijchen heeft een cheque van 300 euro gekregen van wethouder Paul Loermans. Op de foto ontvangen vrijwilligers van de Voedselbank van wethouder Loermans de cheque. Het volgende doel is het Hoshuuske. Dit is een maandelijkse disco voor mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders.