WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Coronahulp Wijchen Facebook Initiatief

Samen met een groepje dames uit Wijchen zijn wij een initiatief gestart, genaamd Coronahulp Wijchen. Je vindt ons onder deze naam op Facebook. Ons doel met dit initiatief is om zo veel mogelijk mensen uit de risicogroep te bereiken, en die onze hulp aan te bieden. Hierbij moet u vooral denken aan mensen van hogere leeftijd, mensen met onderliggende medische klachten, mensen die slechter te been zijn etc. Op onze Facebook pagina hebben zich al honderden mensen aangemeld om te helpen. Wij kunnen dus voor u uw boodschapjes doen, uw hondje uitlaten, eventueel op kinderen passen, of gewoon even een rondje samen wandelen! We zitten in een unieke, stressvolle periode en we moeten hier samen sterker uit voortkomen. Dus mocht u nou hulp nodig hebben, aarzel dan niet ons te contacteren!

Elk deel van Wijchen heeft een contactpersoon, op de flyer hun namen. Deze flyer kunt u vinden op onze facebookpagina. Wij horen graag van u, samen kijken we dan wat we kunnen doen om u te helpen!

De link naar de Facebookpagina is www.facebook.com/CoronahulpWijchen

Coronahulp Wijchen & omgeving (3).pdf
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.