WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

"Bedankt voor uw aandacht" -expositie in Kunsthuis

                                                                       

Een nieuwe generatie kunstenaars richt in het verlaten, robuuste gemeentehuis van Wijchen hun eigen expositie in - een uitgelezen mogelijkheid om hun opgebouwde kennis te laten zien. De vijf kennen elkaar van de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem, waar ze enkele maanden geleden hun studie Fine Art afrondden.              

Met de titel Bedankt voor uw aandacht geven de kunstenaars aan dat ze aandacht vragen en verlangen. Ze vragen aandacht van de toeschouwer voor hun werk, en verlangen naar een wereld waar de mens aandacht heeft voor het “gewone” in het leven.                  

de kunstenaars                  

Judith Willemsen gebruikt al haar speelsheid voor grote, kleurrijke muurschilderingen. Koen Kievits legt in foto’s en installaties vast wat er al is, maar in deze tijd minder levendig lijkt. Dionne van Dun toont met een ouderwetse druktechniek dat vooruitgang niet vanzelfsprekend geboden wordt door repetitie. Harriet Caldwell is geïnteresseerd in de beweging van mensen in ruimte en tijd. Derk Müller vewerkt op een heel eigen wijze gebeurtenissen of voorwerpen uit het dagelijks leven.                   

waar en wanneer                  

Op vrijdag 11 oktober om 17 uur opent wethouder Paul Loermans de expositie. Een optreden van de band “Op de zomer” zorgt voor de muzikale sfeer, en er wordt een verloting gehouden. Iedereen is van harte welkom bij deze feestelijke gelegenheid.                      

De expositie is verder te bekijken van 12 t/m 20 oktober, dagelijks tussen 12 en 17 uur, in het Kunsthuis (voormalig gemeentehuis), Kasteellaan 22-24 in Wijchen. Toegang is gratis.

                                                       


    

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.