Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Animatie en brochure Hart van Zuid

Voor het project Hart van Zuid is een animatie gemaakt. Deze animatie laat duidelijk zien hoe de gemeente samen met inwoners en andere betrokkenen de uitdagingen in Wijchen-Zuid aan wil gaan. Ook is een brochure gemaakt, ‘toekomst Wijchen-Zuid’. Hierin staan de ideeën helder beschreven.

Op  de website van Hart van Zuid kunt u de animatie en brochure bekijken. De brochure kunt u ook lezen of ophalen bij het wijkcentrum naast winkelcentrum Zuiderpoort. Wilt u een exemplaar thuis ontvangen? Vraag dan een exemplaar aan bij de gemeente Wijchen via telefoonnummer  088 432 7000.

Samenwerking

Hart van Zuid is een gezamenlijk project van inwoners, Samenwerkingsstichting Kans & Kleur, Wijkverenigingscentrum Wijchen Zuid, Ondernemersvereniging en winkelcentrum Zuiderpoort, Hazenberg Vastgoed, Woningcorporatie Talis, kinderopvang De Eerste Stap, ZZG Zorggroep, MeerVoormekaar en de gemeente Wijchen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.