WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

PILOT: Online WORKshop: Afrekenen Met Uitstelgedrag

17 maart 2020


Wil jij ook afrekenen met uitstel?

Ik heb jaren met uitstelgedrag geworsteld. Ik verzon allerlei excuses om het uitstelgedrag te camoufleren en de gevolgen te verzachten. Ook gaf ik regelmatig anderen de schuld van het door mij niet halen van deadlines.

Op een bepaald moment kwam ik erachter dat ik jaren daarvoor een geweldig cadeau van een leerling gehad had. Hij had mij namelijk het inzicht gegeven dat doen niet alleen een werkwoord was, maar ook een afkorting. D.O.E.N.® staat namelijk voor Direct Onmiddellijk En NU.

Toen het besef daar was ben ik veel vaker in actie gekomen, kreeg ik veel minder last van uitstelgedrag. Vaak schiet ik tegenwoordig direct uit de startblokken en ga ik tot actie over.

Van een uitsteller werd ik een D.O.E.N.er. Mijn ogen gingen nog verder open toen ik om me heen zag ik dat juist D.O.E.N.ers gelukkiger waren en succes creëerden!

Door mijn eigen successen, kreeg ik een enorm verlangen om andere mensen te helpen bij het afrekenen met uitstelgedrag.

Daarom heb ik bedacht om een online programma te gaan ontwikkelen om anderen te laten afrekenen met uitstelgedrag. Het punt is alleen, dat ik het nog niet heb en daarom zoek ik 12 mensen die willen afrekenen met uitstelgedrag en die het programma willen testen.

Het liefst zou ik het willen weggeven, maar mijn ervaring is dat mensen dan te weinig actief meedoen en ik heb echt 12 mensen nodig die er voor willen gaan en merkbaar minder uitstelgedrag willen hebben. Dus er zijn kosten aan verbonden, maar ik verzeker je dat ik een hele goede deal voor je heb!

Meer weten of interesse: https://impactvandoen.nl/pilot


Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.