WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Gratis tips voor meer rust, vertrouwen en energie #HSP

14 januari 2020

  • Aangeboden

Vraag het gratis E-boek aan met 9 Gouden Tips voor rust in je hoofd, meer energie en (zelf)vertrouwen!

Herken je dit:
Je hebt regelmatig het gevoel dat mensen je niet begrijpen.
Je bent heel gevoelig voor alles wat in je omgeving gebeurd. Het lijkt bij jou harder binnen te komen. Geluiden, geuren maar ook vervelende reacties van anderen. Emoties zijn bij jou veel heftiger dan bij anderen.

Je vindt het moeilijk om keuzes te maken.
Je bent bang om de verkeerde keuze te maken en de reacties hierop van andere mensen. Je denkt er veel over na en durft niet de keus te maken en de stap te zetten.

Je laat je teveel beïnvloeden door de mening van anderen. Hoewel je dit weet (en ervan baalt), lukt het je niet om dit los te laten.

Je denkt overal diep over na.
Waarom je je zo onzeker voelt, wat je fout hebt gedaan en waarom je het allemaal niet kan loslaten zoals anderen ook doen. Onrechtvaardigheid en oneerlijkheid raken je diep en hier blijf je over piekeren.

Je kunt goed meeleven met de ander alleen wordt het meeleven meer meelijden.

Wil je zo verder gaan, met die moeheid, de onrust, de emoties en irritaties?

Of wil je graag weer vrolijk, vitaal en vol vertrouwen door het leven gaan? Weer terug naar je eigen gevoel, weten wie je bent, wat je grenzen zijn, waar JIJ blij van wordt?

Wil je weer met plezier naar je werk gaan en alle negativiteit gewoon kunnen loslaten?

Ik ga graag met je aan de slag! Kijk op de website voor de mogelijkheden en vraag meteen het gratis E-boek aan met 9 GOUDEN TIPS voor meer rust, energie en vertrouwen! www.BewustBalans.info

Gratis E-boek: https://bewustbalans.info/gratishsp/


Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.