Menu

Uitgelicht:

Wandelen voor en met mantelzorgers

Mary van der Linde (Happiness in Progress)
24 december 2017

WANDELEN MET EN VOOR MANTELZORGERS


Beste mantelzorger, 

Is bij u de balans tussen zorgen voor een ander en zorgen voor u zelf in orde? Ik help u graag uw draagkracht op peil te houden.

Na de twee wandelingen voor mantelzorgers uit de gemeente Wijchen in december staan er speciaal voor u nog twee wandelingen ('Walking back to Happiness') in januari op het programma: op maandag 8 en 22 januari. U bent daarbij van harte welkom. 

Ontspannen, bewegen, verbinding, genieten van de natuur en vooral gezelligheid staan bij de wandelingen voorop.                 

Om 10.00 uur starten we met koffie/thee met iets lekkers en een voorstelrondje. Vervolgens wandelen we één à anderhalf uur in een groep van maximaal zestien personen in een rustig tempo over bospaden, langs de Maas, door weilanden, of over landelijke verharde wegen.

Wat levert ‘Walking back to Happiness’ u op? 

  • In de eerste plaats een leuke ochtend met aandacht voor ú.  
  • U ontmoet andere mantelzorgers; misschien wel iemand uit uw eigen wijk.
  • U wisselt ervaringen uit; mogelijk herkent u uw situatie in het verhaal van een ander.
  • Wandelen ontspant en draagt bij aan een goede balans tussen zorgen voor u zelf en zorgen voor een ander


Kosten en betaling:  MeerVoormekaar draagt een deel van de kosten. Uw eigen bijdrage is € 4,50 per wandeling. Ik verzoek u vriendelijk tegelijk met uw aanmelding de eigen bijdrage voor de wandelingen waaraan u deelneemt over te maken op bankrekeningnummer NL41RABO 0312 5708 56 t.n.v. Happiness in Progress. U ontvangt uw bijdrage binnen enkele dagen retour indien de wandeling niet doorgaat, als u zelf ziek wordt of wanneer u niet kunt wandelen door onverwachte omstandigheden rond degene waarvoor u zorgt.


WANDELING IN HET LANDELIJKE BALGOIJ, maandag 8 januari, 10.00 uur

Natuurlijk wandelen we deze dag over de dijk langs de Maas. Is het een tijd droog geweest dan lopen we ook door een weiland en langs akkers. Is het daarvoor te nat dan beperken we ons tot landelijke verharde wegen. We verzamelen op de parkeerplaats van de H. Johannes de Doper Kerk, Boomsestraat 2, 6613 AH in Balgoij.

 WANDELING VANAF KASTEEL HERNEN, maandag 22 januari, 10.00 uur 

Tijdens deze wandeling vanaf kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH HERNEN, lopen we over landelijke wegen en bospaden richting Bergharen en weer terug. Met de auto: neem de Hernenseweg richting Hernen. Sla in Hernen op de T-splitsing rechtsaf de Dreef op en meteen weer linksaf naar de parkeerplaats rechts van het kasteel. Met de bus: neem lijn 563 richting Batenburg en stap uit bij halte Broekstraat (09.18 uur). U ziet het kasteel dan liggen.

Enkele bijzonderheden:  

  • Gym- of wandelschoenen met profiel die vuil mogen worden zijn aan te raden.
  • Neemt u voldoende drinken en wat koolhydraatrijke voeding mee.


Aanmelden:

Stuur een mail naar info@happinessinprogress.nl of bel 06-1804 1346. Bij uw aanmelding ontvang ik graag uw naam, telefoonnummer en opgaaf van de wandelingen waaraan u wilt deelnemen. Indien een wandeling niet doorgaat, ontvangt u van mij tijdig bericht.

Hopelijk heb ik u enthousiast gemaakt. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met mij op. Ik zie u graag in december!

Met vriendelijke groet, 

HAPPINESS IN PROGRESS                                                         MeerVoormekaar

Mary van der Linde                                                                      Luciënne Smals

 

Website: www.happinessinprogress.nl

Mail: info@happinessinprogress.nl

Telefoon: 06-1804 1346

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »