Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

cursus "Voluit leven" voor mantelzorgers in Wijchen

Maartje Bugter (MeerVoormekaar)
12 maart 2019

Ben je mantelzorger en wordt het je allemaal wel eens te veel? Zou je praktische tips willen krijgen en/of  inzichten om anders te leren kijken naar jezelf en je problemen en zorgen?Dan is de cursus 'Voluit leven' misschien iets voor jou!
In mei en juni organiseert MeerVoormekaar een cursus van acht bijeenkomsten voor mantelzorgers in Wijchen. 
Deze korte praktische cursus biedt relevante en praktische oefeningen (op papier) en geeft inzichten vanuit mindfulness. Je leert een goede balans te vinden in het accepteren van dingen die je niet kan veranderen en te investeren in dingen die echt belangrijk voor u zijn en waar je wel invloed op hebt. Daardoor ga jerustiger en bewuster leven. 
De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten op de woensdag ochtend van 10.00 - 12.00 uur.Data: 8 mei, 15 mei, 22 mei, 29 mei, 5 juni, 12 juni, 19 juni, 26 juni. Locatie: De Mozaiek, Campuslaan 6 Wijchen. Vooraf vinden korte kennismakingsgesprekken plaats.  De kosten voor bedragen € 35,- (voor het cursusboek).
Voor meer informatie of aanmelding voor de cursus kun je een e-mail sturen naar Maartje Bugter via m.bugter@meervoormekaar.nl of bellen met het secretariaat van MeerVoormekaar: (024) 6418459.

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »