Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Groepen en organisaties

Wij bij SameNoord zijn altijd opzoek naar nieuwe activiteiten. Kent u er een? Of organiseert u zelf een activiteit? Laat het ons weten! Want wij houden Wijchen Noord graag leuk, gezond en veilig. Wij gebruiken dan ons contact met de wijk om uw activiteit bekender te maken. Omdat ons project gaat over een gezondere leefomgeving, zoeken wij vooral naar: 1. Activiteiten die bijdragen aan een gezondere en veiligere wijk; 2. Activiteiten die óók voor huishoudens met een laag inkomen te betalen zijn; 3. Activiteiten in Wijchen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld gezellige eetactiviteiten, speelactiviteiten voor kinderen of sportactiviteiten. Ook zijn we altijd op zoek naar initiatieven die ouders in kwetsbare situaties ondersteunen. Bent u een ouder en geïnteresseerd in SameNoord? Neem gewoon contact met ons op! Vertel ons wat u mist. Misschien dat je ons wilt helpen als vrijwilliger. Of je wilt aansluiten bij het wijkontbijt. Wellicht kunnen wij helpen. Kijk ook gerust in het onderstaande schema. Hierin vindt u verschillende activiteiten. Klik op de link voor het schema:
Thuis bij God. Het is niet uit te leggen. Kom het ervaren. Samen met onze band zingen, maar ook de bijbel openen om naar Gods woord te luisteren. Na de dienst is er tijd voor een bakje thee/koffie en een praatje. Wij zouden het fijn vinden om jou een keer te mogen ontmoeten in een van onze diensten. Iedere zondag staat de deur open, kom eens op bezoek, voel je vrij. Laat ons thuis ook jouw thuis worden. De dienst wordt gehouden in Mfc Het Noorderlicht, Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.