WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Vrijwilligers gezocht!

                                                                 WijWijchen: jij ook?

                                              Wil jij ook wat betekenen voor jouw buurt?

WijWijchen is al vijf jaar ons eigen online dorpsplein van en voor iedereen in Wijchen en is op zoek naar vrijwilligers. Help jij ons verder te groeien?

  

Wat is WijWijchen?

Met WijWijchen.nl willen we bereiken dat iedereen in onze dorpen toegang krijgt tot alles wat er al is: activiteiten, verenigingen, spullen, leuke mensen. Maar ook de mooie verhalen, die te vertellen zijn over onze dorpen. We zijn een online ontmoetingsplek waar iedereen welkom is en aan mee kan doen. 

Vijf jaar geleden is een aantal enthousiaste inwoners gestart met WijWijchen. De gemeente Wijchen en de organisatie MeerVoormekaar vinden dit een belangrijk kanaal en ondersteunen enthousiast. Wethouder Titus Burgers zegt hierover: Binnen het buurtplatform ontstaat verbinding tussen mensen. Dat is natuurlijk precies wat wij als gemeente mogelijk willen maken!”.

De volgende fase.

Het online dorpsplein staat nu en het is tijd voor de volgende stap. Heb jij zin en tijd om daaraan mee te helpen? Jouw bijdrage kan van alles zijn: het afnemen van interviews bij andere inwoners, het maken van foto’s, het schrijven van verhalen. Of misschien vind jij het juist heel leuk om in de wijk actief te zijn en wil je meer mensen vertellen over WijWijchen. Alles is mogelijk! Qua tijdsbesteding kijk je gewoon wat bij jou past en doe je waar je blij van wordt. 

Wat is er mogelijk?

Om je op weg te helpen is het zelfs mogelijk om een training te volgen, maar ook hiervoor geldt, alles mag en niets moet. Voel jij je aangesproken en wil je eens verder praten? We komen graag met je in contact!

Mail () of bel Thea van Lotringen van MeerVoormekaar op 024-6418459. We maken graag kennis met jou!


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.