Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

La Lumière gaat stoppen

A-capellakoor La Lumière heeft besloten om na 21 jaar veel zangplezier te hebben gehad te gaan stoppen. In de komende tijd worden voorbereidingen getroffen om het koor op te heffen.
Nadat dirigent Hans Meek liet weten dat hij na de zomer van 2019 zou stoppen met zijn dirigentschap zijn de koorleden in beraad gegaan. Uiteindelijk heeft dit tot een unaniem besluit geleid dat het koor gaat stoppen.
Een doorstart met een nieuwe dirigent is niet afgewacht. Juist de waardevolle setting die we met elkaar èn met Hans Meek hebben gehad is naar ieders verwachting niet te evenaren. Het samenspel tussen mooie muziek maken en de ontspannen sfeer waarin we dit met elkaar konden doen waren waardevol. We kijken terug op veel mooie jaren waarin we concerten gaven met andere Wijchense muzikanten, waarbij we ons geluid lieten horen in verpleeg- en verzorgingshuizen in Wijchen. We bedanken hierbij ons publiek hartelijk voor alle belangstelling, de vrijwilligers van Paschalishonk bedanken wij voor hun gastvrijheid, maar ook de Gemeente Wijchen zijn we erkentelijk voor de financiële bijdragen die wij mochten ontvangen.

Leden en bestuur van La Lumière

Deel dit bericht!

Reacties

gerard broekmans
12 juni 2019

Ook nog een paar jaar lid geweest. Een mooi repertoire, met goede herinneringen.

Carine Poels
12 juni 2019

Ik wist niet dat je ook lid geweest bent Gerard. Erg jammer dat we gaan stoppen. Ik zal de goede sfeer en de mooie liederen gaan missen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.