WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

expositie Frans van den Heuvel en Ans Pouwels

Twee kunstenaars samen in het Kunsthuis: Frans van den Heuvel toont er schilderijen en tekeningen, en Ans Pouwels haar houtobjecten.

Frans van den Heuvel is vooral bekend als portrettist. Deze expositie biedt de gelegenheid zijn vrije werk te zien, dat minder bekend is: ingekleurde tekeningen en forse kleurige schilderijen met als thema menselijke relaties.

Ans Pouwels haalt haar fascinatie en inspiratie uit hout, dat zij bewerkt tot verschillende vormen. Zij voegt daar uiteindelijk vaak andere materialen aan toe, zoals ijzer, steen, en papier. Daardoor vertonen haar objecten contrasten van hard/zacht, stoer/ verfijnd.

De expositie is te zien in het Kunsthuis (voormalig Gemeentehuis, ingang Europaplein), Kasteellaan 22-24, Wijchen, van 22 november t/m 8 december op vrijdag, zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur.. Meer op de website van KunstKringWijchen


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.