WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

doe mee met de KleinKunstMarkt

Kunstkring Wijchen organiseert in het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 november van 11 tot 17 uur een KleinKunstMarkt. Het Kunsthuis in het centrum van Wijchen wordt twee dagen lang  een gezellige plek met kraampjes waar allerlei creatieve producten en bijzondere presentjes te vinden zijn.

Wie op deze KleinKunstMarkt  werk wil aanbieden kan zich tot 1 oktober aanmelden. Je kunt meedoen met jouw creatieve producten: tekeningen, schilderijen, sieraden, glaskunst, papierkunst, keramiek, foto’s, leer, houtsnijwerk, enzovoort. Het wordt een kleurrijke markt met een gevarieerd aanbod van originele cadeaus.

De kosten voor deelname voor 2 dagen bedragen €40,- in totaal. Er zijn ongeveer 30 plaatsen beschikbaar. Meer informatie en aanmeldingsformulier op https://www.kunstkringwijchen.nl/aanmelden-kleinkunstmarkt/

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.