WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Andere ophaaldag van uw afval in 2020

Vanaf 1 januari 2020 haalt Dar in diverse straten in de gemeente Wijchen het afval op een andere dag op dan u gewend bent. De wijziging kan gelden voor zowel gft-afval, restafval, oud-papier als plastic+. Dar heeft deze bewoners hierover een brief gestuurd.

Wanneer wordt mijn afval opgehaald?

  • Kijk op onze website www.dar.nl/afvalwijzer voor uw persoonlijke afvalwijzer. Vul uw postcode en huisnummer in om uw ophaaldagen te zien. U ziet wat de eerstvolgende ophaaldag voor welke afvalsoort is. Ook ziet u de ophaaldagen per maand en voor het hele jaar. U kunt uw persoonlijke afvalwijzer ook printen. 
  • Kijk op de Dar app op uw mobiele telefoon voor uw persoonlijke afvalwijzer. U kunt instellen dat u een melding krijgt voordat wij uw afval ophalen.

Als u graag van een medewerker hoort op welke dag uw afval wordt opgehaald, neem dan contact op met het klantencontactcentrum van Dar. Dar is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur via 024-3716000.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.