Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

training jeu de boules

17 oktober 2019


Gratis jeu de boules lessen

Wegens succes van het vorig jaar (zie foto)  gaan we weer een training starten voor mensen die kennis willen maken met dit spel en voor nieuwe leden van Le Chateau. Voor deze mensen start de training met basisbeginselen, hoe jeu de boules gespeeld moet worden.

De oefenstof is samengesteld door Fons Gijsselhart en gebaseerd op zijn ervaring,   geraadpleegde lectuur en de reglementen. In de overtuiging dat ook hij de bouleswijsheid niet in pacht heeft, maar wel met de overtuiging dat hij deze stof op jullie over kan brengen.

Het is de bedoeling  de trainingen te houden op de donderdagavonden 30 okt. 7, 14, en 21 nov 2018   van 19.30 tot 22.00 uur, en rekenen er dan ook op dat u deze 4 avonden komt.

De training wordt gehouden bij petanque vereniging Le Chateau, Veenseweg 17 Wijchen.

 Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden, behoudens je eigen kostbare tijd. Wil je meedoen aan deze training, geef het zo snel mogelijk aan hem door, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen.

Fons Gijselhart,   06 – 205 218 56,  of

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.