Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Groepen en organisaties

MeerVoormekaar, dé welzijnsorganisatie voor alle inwoners van Wijchen en Druten. MeerVoormekaar is bij uitstek een samenwerkingsorganisatie. De professionals van MeerVoormekaar zetten zich samen met vrijwilligers, bewoners en partnerorganisaties in voor een lokale samenleving waarin mensen zich met elkaar verbonden voelen en op een prettige manier kunnen leven. We willen dat iedereen kan (blijven) deelnemen aan een samenleving die steeds complexer wordt en steeds meer vraagt van de zelfredzaamheid van mensen. Wij zijn er juist ook wanneer mensen even een steuntje in de rug kunnen gebruiken, als welzijn en zorg hand in hand gaan.
Het midzomer vertelevenement van Wijchen. De zon gaat langzaam onder, het kampvuur knettert, de verhalenverteller schraapt zijn keel. Met zijn woorden neemt de verteller je mee naar ver weg en lang geleden. Wil je het einde van de zomervakantie vieren met verhalen? De zomeravondsfeer proeven met een drankje en ondertussen lekker luisteren? Meer dan twee uur verhalen bij het kampvuur. Kom luisteren! De beste afsluiting van de zomervakantie!
Onderzoek en behandelingen van logopedie en dyslexie. Nevenlocaties: 't Mozaïek, Campuslaan 6 en Gezondheidscentrum Wijchen, 't Slotje 7.
Gezellige amateur toneelvereniging uit Wijchen. Jaarlijks spelen we een grote voorstelling in 't Mozaïek waarvoor we wekelijks repeteren. En we verzorgen Sint en Piet bezoeken. Heb je interesse? Stuur even een mailtje en kom dan gerust een keertje kijken.

Producten & Diensten

Opvoeding
Vragen over opvoeding Iedereen kan soms wel wat ondersteuning gebruiken bij het opgroeien of opvoeden. Bijvoorbeeld wanneer je zorgen ...

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.