Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Groepen en organisaties

Een sociale ontmoetingsplek voor jong en oud; voor en door de wijkbewoners van Huurlingsedam & Kerkeveld in zuidoost Wijchen. Stichting De Brink heeft als doel het stimuleren van een optimaal leefklimaat en de behartiging van belangen van alle groepen en/of bewoners van de wijken Kerkeveld en Huurlingsedam. De stichting wil daarmee komen tot een uitwisseling van kennis, een versterking van de samenwerking en een bundeling van krachten met als doel de bevordering van de sociale cohesie en leefbaarheid in de wijken Huurlingsedam en Kerkeveld; en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Wijkcentrum De Brink richt zich op een breed publiek van jong en oud, met en zonder een beperking ofwel een sociale ontmoetingsplek voor en door wijkbewoners van Huurlingsedam en Kerkeveld.
Hoi! Mijn naam is Romanna Delauw en ik ben een gepassioneerde danseres en Pilatesdocente. Vanuit Rotterdam, waar ik heb gedanst bij o.a. het Scapino Ballet, ben ik woonachtig op de Huurlingsedam als ons huisje eenmaal klaar is. Ik ga per 4 oktober Pilates, Dancelates (combi van Pilates met dansconditie) en moderne danslessen geven in het Wijkcentrum. Mijn visie is gericht op het fit zijn van lichaam én geest en met mijn lesaanbod wil ik deze visie ondersteunen. Een proefles is gratis en ik hoop je daar te zien!

Producten & Diensten

Pilates, Dancelates en Moderne dans
Voor een volledige omschrijving, zie de site!

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.