WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Themabijeenkomst 'Communicatie na scheiding'.Op donderdag 30 januari 2020 vindt er een bijeenkomst plaats over het thema 'communicatie na scheiding'. Tijdens de bijeenkomst zullen we verschillende onderwerpen met betrekking tot dit thema bespreken. Denk hierbij aan communicatie via het kind, de communicatie als opvoeders, schuldgevoelens, wettelijke regels en samengestelde gezinnen.  Het thema en de onderwerpen zijn naar voren gebracht tijdens de bijeenkomsten van de groep gescheiden moeders. De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Bibliotheek Wijchen, ’t Mozaïek, Campuslaan 6 in Wijchen. Om 19:30 start het programma. 

Tijdens deze themabijeenkomst zal Ernst Ramacher, medewerker van het sociaal wijkteam, de inleiding verzorgen en zijn kennis en ervaringen met de aanwezigen delen. Aan de hand van situaties zal de avond zo praktisch mogelijk en interactief ingevuld worden.

Om 21:30 zullen wij de avond afsluiten en kan u napraten in de Huiskamer van 't Mozaïek . Entree is gratis, maar consumpties zijn voor eigen rekening.

Bent u of kent u iemand die meer wil weten over dit onderwerp? Kom dus gerust langs en neem mensen mee. Iedereen is welkom!

 

Wilt u meer informatie? U kunt dan contact opnemen met Anton de Boer:

Telefoon: 0639114136

Mail:

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.