WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

’t Hek is van de DamEen serie bijeenkomsten over de kwaliteit van leven van, voor en door bewoners in de Huurlingsedam

In het begin van dit jaar is in twee buurten in Wijchen gestart met de vernieuwing van het sociaal domein. Het  betreft zowel de wijk Huurlingsedam als de wijk Valendries.

Met bewoners van de Huurlingsedam zijn gesprekken gevoerd over hun ervaringen. De kwaliteit van  leven stond daarin  centraal. Ook met enkele in de wijk werkzame professionals is gesproken. De gesprekken leverden een aantal belangrijke thema’s op:

- De vitale Huurlingsedam;                                                        (dinsdag 17 september)

- Gezonde wijkbewoners en maatschappelijke druk;             (woensdag 18 september)

- Opgroeien en opvoeden;                                                       (dinsdag 24 september)

- Sociale relaties en maatschappelijke druk.                           (woensdag 25 september)

In deze folder vindt u verderop een korte toelichting van de onderwerpen naar aanleiding van de informatie die de bewoners hebben gegeven. 

Over deze onderwerpen organiseren we bijeenkomsten voor de bewoners. U bent van harte uitgenodigd om mee te denken en te praten over de nadere invulling van de thema’s.  De bijeenkomsten zullen bestaan uit twee interactieve werkvormen, gericht op het WAT en op het HOE. De focus zal hierbij liggen op het versterken en het vergroten van de kwaliteit van leven voor de bewoners in de Huurlingsedam. Centraal zal hierbij staan: ‘De maakbaarheid van de kwaliteit van leven doen we samen’. Samen kijken we naar wat nodig is en hoe we dat kunnen bereiken. Aan het einde van de bijeenkomsten inventariseren we hoe we hiermee verder gaan. 

Alle bijeenkomsten zullen plaats vinden in het wijkcentrum ‘de Brink’ vanaf 20:00 uur. Vanaf 19:30 uur bent u welkom. De datum en dag wordt weergegeven bij de beschrijving van de thema’s, verderop in de folder.

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.