Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Informatie- en adviespunt relatie en scheidingVanaf 1 november start het Sociaal Wijkteam Wijchen met een informatie- en adviespunt speciaal over relatie en scheidingsvragen. Heeft u relatieproblemen en denkt u erover om uit elkaar te gaan? Of gaat u scheiden en wilt u weten hoe het nu verder moet met bijvoorbeeld uw inkomen, schulden of de echtscheidingsprocedure? Kom dan naar het gratis informatie- en adviespunt relatie en scheiding.

In uw relatie kunnen er problemen zijn die u op wilt lossen. Bij een scheiding is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u niet in een vechtscheiding terechtkomt. Het kan een heftige periode zijn omdat er veel op u afkomt. Zowel voor ouders als voor kinderen.

Het kan fijn zijn om er met anderen over te praten. De professionals van het informatie- en adviespunt kunnen u adviseren of doorverwijzen als dat nodig is. We werken samen met de wijkteams, het juridisch loket en het financieel loket.

Waar en wanneer?

Het gratis informatie- en adviespunt is elke donderdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur bij het Sociaal Wijkteam Wijchen in ’t Mozaïek aan de Campuslaan 6 in Wijchen. U hoeft geen afspraak te maken.   

Ook kunt u een e-mail sturen naar:

Kijk voor meer informatie over het Sociaal Wijkteam Wijchen op www.sociaalwijkteamwijchen.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.