Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Informatie- en adviespunt relatie en scheidingVanaf 1 november start het Sociaal Wijkteam Wijchen met een informatie- en adviespunt speciaal over relatie en scheidingsvragen. Heeft u relatieproblemen en denkt u erover om uit elkaar te gaan? Of gaat u scheiden en wilt u weten hoe het nu verder moet met bijvoorbeeld uw inkomen, schulden of de echtscheidingsprocedure? Kom dan naar het gratis informatie- en adviespunt relatie en scheiding.

In uw relatie kunnen er problemen zijn die u op wilt lossen. Bij een scheiding is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u niet in een vechtscheiding terechtkomt. Het kan een heftige periode zijn omdat er veel op u afkomt. Zowel voor ouders als voor kinderen.

Het kan fijn zijn om er met anderen over te praten. De professionals van het informatie- en adviespunt kunnen u adviseren of doorverwijzen als dat nodig is. We werken samen met de wijkteams, het juridisch loket en het financieel loket.

Waar en wanneer?

Het gratis informatie- en adviespunt is elke donderdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur bij het Sociaal Wijkteam Wijchen in ’t Mozaïek aan de Campuslaan 6 in Wijchen. U hoeft geen afspraak te maken.   

Ook kunt u een e-mail sturen naar:

Kijk voor meer informatie over het Sociaal Wijkteam Wijchen op www.sociaalwijkteamwijchen.nl