Menu

Hulp gevraagd:

Energiecoaches gezocht


Klik en ga naar de volgende stap.

Wij zoeken vrijwillige energiecoaches in onze gemeente. Als coach kom je bij mensen thuis en adviseert over besparingstips en mogelijke vervolgstappen. Kortom, jij wekt energiebesparing op!

Wij organiseren begin volgend jaar samen met Talis en de Woonbond drie gratis cursusavonden om vrijwilligers op te leiden tot energiecoach. Tijdens de cursus staan communicatieve vaardigheden en technische basiskennis centraal. Daarna helpen de coaches op vrijwillige basis hun buurtgenoten of andere Wijchenaren om energie te besparen. Een voorbeeld van energiebesparing is om de verwarming op tijd lager te zetten.

Bent u enthousiast en hulpvaardig en lijkt het u leuk om energiecoach te worden? Op dinsdag 27 november organiseren wij een informatieavond in het Kasteel in Wijchen. Van 19.30 tot 21.30 uur krijgt u meer informatie over de cursus en maakt u kennis met andere deelnemers. Heeft u interesse? Meldt u dan via p.aelmans@drutenwijchen.nl aan bij Patrick Aelmans. Er is plaats voor twintig personen en vol is vol.

Energie besparen begint thuis. Maar waar moet je beginnen? Hoe en met wie? Energiecoaches weten dat precies.

Bekijk alle hulpvragen uit je buurt »