Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (2): 1 2 Volgende
datum titel categorie vraag
02-03-2018
Vervoer
hallo, wie wil me morgen helpen met het ophalen van een bank in nijmegen, ik heb geen auto waar die in past. busje zou nodig zijn.. en een sterke hand imet vriendelijke groetjes, ik kan een heerlijke appeltaart bakken of een fles wijn ?
25-02-2018
Kinderen
Wij zijn op zoek naar collectant voor Jantje Beton. Collecte week 5-10 maart.
18-02-2018
Dieren
Hondje gezocht vanaf 3 jaar.
30-01-2018
Overig
Wie kan mij helpen bij problemen met mijn computer en Ipad. Ook zoek ik iemand die mij kan helpen bij CD's branden.
30-01-2018
Hulp
Wie wil mij helpen om binnen en buiten schilderijtjes, lampen e.d. op te hangen.
30-01-2018
Hulp
Muziekkring zoekt versterking
21-01-2018
Overig
Voor de tweede The Power Run Wijchen zoeken wij om de tocht in goede banen te leiden nog vrijwilligers, bijvoorbeeld voor het aanwijzen van de deelnemers naar de trike-zijspan, het opbouwen en afbreken van het evenemententerrein, de catering, passagiers en motorrijders controleren bij de inschrijftafels, mensen te woord staan,vragen beantwoorden, informatie geven, passagiers voorzien van een helm . De stichting zoekt ook vrijwilligers die bereid zijn de toertocht op foto en/of video vast te leggen
17-01-2018
Hulp
Enthousiaste vrijwilligers voor VVV Wijchen
20-12-2017
Hulp
Wie wil meedoen vanuit de DOP bij de Open Dag van de Oase op 20 januari 2018?
19-12-2017
Kinderen
Speelotheek Wijchen is al jaren een begrip in Wijchen en omgeving. Al sinds 1985 maken mensen van alle leeftijden gebruik van het brede speelaanbod dat Speelotheek Wijchen tot haar beschikking heeft. Spelen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van een kind en Speelotheek Wijchen wil daar graag een begeleidende rol in spelen. Kinderen die opgroeien met gevarieerd speelgoed, hebben daar de rest van hun leven profijt van! Om voor zoveel mogelijk mensen de speelotheek beschikbaar te maken, zijn we per direct op zoek naar uitbreiding van het vrijwilligersteam. Zo kunnen we meerdere keren per week geopend zijn en veel leden tot dienst zijn, maar ook op de achtergrond bezig zijn met het door ontwikkelen van de speelotheek. Wie zoeken we? : Enthousiaste mensen die tijdens de openingstijden helpen bij de inname en uitleen van het speelgoed. Mensen die kinderen willen ondersteunen in hun speelontwikkeling door advies te geven bij hun speelgoedkeuze. Mensen die willen meedenken over de toekomst van Speelotheek Wijchen. Mensen die met slechts 2 tot 4 uur in de maand een steentje willen bijdrage aan de samenleving. Wat bieden we? : Een gezellig team Een vrijwilligersbaan waar je de (klein)kinderen kunt meenemen (er mag namelijk gespeeld worden!) Flexibel rooster: vaste werkdag mag, maar hoeft niet. 2x per jaar een leuke teamactiviteit 25% korting op je jaarabonnement! Kom eens vrijblijvend langs tijdens openingsuren (zie www.speelotheekwijchen.nl) of stuur een bericht naar info@speelotheekwijchen.nl voor meer informatie of om aan te melden.
12-11-2017
Overig
Wijchense Wereldwinkel zoekt een SYSTEEMBEHEERDER die tevens bereid is zich in te werken in het kassaprogramma en het bijhouden van de website. Hoe word je vrijwilliger? Wil je vrijwilliger worden, dan kun je je in de winkel aanmelden of een aanmeldingsformulier downloaden en ingevuld sturen naar: secretaris@wijchensewereldwinkel.nl, Touwslagersbaan 8, 6602 AK Wijchen. Je kunt ook bellen met de secretaris, Henk Campschroer 024 6454069.
10-11-2017
Overig
Help de voedselbank aan pakketten
08-11-2017
Hulp
MeerVoormekaar zoekt vrijwilligers die affiniteit hebben met de doelgroep ouderen, die goed kunnen luisteren en bij voorkeur twee of meer dagdelen per week beschikbaar zijn (dagen worden in overleg bepaald). De bezoeken vinden overdag plaats. Welzijnsbezoeken starten in 2018.
06-11-2017
Hulp
PR Kennis?
02-11-2017
Hulp
Ik ben op zoek naar iemand die vrolijk en enthousiast in het leven staat. Die taalkundig is onderlegd. Iemand die het leuk vindt, om met een illustrator (bv. een oud leraar of lerares) mee te lezen in mail correspondentie naar bedrijven. Dit zijn vaak eenvoudig mailtjes maar voor mij hoge drempels.
26-10-2017
Overig
Wij zoeken nog bestuursleden voor Wijkcentrum De Brink. De rollen penningmeester, secretaris, PR/Marketing en evenementencoördinator staan nog open. (een combi is ook mogelijk)
20-09-2017
Overig
Welke man zou graag mee willen zingen in een jazzkoortje? Kijk verder op: https://www.facebook.com/jazzkoorlazysunday/
01-07-2017
Hulp
Klus hulp Liefst iemand met verstand van stukadoren of structuurverven
21-06-2017
Hulp
Wie wil flyeren?
20-06-2017
Hulp
Wij zoeken vrijwilligers voor VVV Wijchen
01-06-2017
Hulp
Het is bijna zover van 6 tot 10 juni mag de Power Run Wijchen in samenwerking met het Oranje Fonds collecteren in Wijchen Zuid.Daar zoeken we nog een paar vrijwilligers voor die ons kunnen helpen.
31-05-2017
Overig
Enthousiaste cursisten voor onze nieuwe bridgecursus door bevoegde docent!
28-04-2017
Hulp
Altijd al op een kasteel willen werken in een enthousiast team? Museum Kasteel Wijchen is regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers kan het museum niet bestaan. Onze vrijwilligers zijn actief op de volgende gebieden: gastheer/gastvrouw rondleider museumdocent onderhoud museumtuin De Tuun PR/marketing (regionale) geschiedenis archeologie organiseren van activiteiten begeleiden van kinderfeestjes Op dit moment kunnen wij versterking gebruiken bij met name: de gastheren- en vrouwen PR/Marketing (mensen met ervaring in het vak) begeleiders voor kinderfeestjes museumtuin De Tuun (vooral mensen met kennis van gewassen). Heeft u interesse om vrijwilliger te worden bij Museum Kasteel Wijchen? Of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in. Onze vrijwilligerscoördinator Judy Nijssen neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie voor aanmeldingsformulier de site van Museum Kasteel Wijchen, organisatie.
21-04-2017
Hulp
Ook dit jaar houd het Oranje Fonds een Collecte van 6 t/m 10 juni 2017 in Wijchen. Wij van Stichting ThePowerRun Wijchen , zoeken 10 collectanten die voor ons en het Oranje Fonds willen lopen. Aanmelden kan via de website www.ThePowerRun.nl op een mailtje naar info@thepowerrun.nl
19-04-2017
Overig
Ik ben op zoek naar iemand die op Maandag of Woensdag middagtijd heeft om met mij leuke dingen te doen bijv 3D kaarten maken of gezellig naar het dorp een terrasje te pakken.
Pagina's (2): 1 2 Volgende