Menu

Hulp geboden:

Iedere week inloop "het achterom"


Klik en ga naar de volgende stap.

Ben je op zoek naar een luisterend oor, ontspanning of lotgenoten contact in een veilige omgeving? Dan ben je van harte welkom in Wijchen tijdens de “inloop ‘t Achterom!”. Dit is een veilige plek waar lotgenoten met een lichamelijke of psychische beperking elkaar kunnen ontmoeten

Het is een samenwerking met Ixta Noa en het RIBW. Ixta Noa is een organisatie die ervaringsdeskundigen inzet om anderen met hun eigen ervaring te inspireren en om ze te ondersteunen. Zij zijn opgeleid om hun ervaring in te zetten voor anderen.

Wanneer we geopend zijn, zitten ervaringsdeskundige vrijwilligers klaar voor een kopje koffie of thee, een spel, een goed gesprek en om met je mee te denken. Ook kunnen zij je ondersteunen bij het werken aan kleine doelen die je eventueel wilt bereiken.

Kijk voor meer informatie op www.deeljeervaringen.nl.

We zijn 12 september van start gegaan. Iedere maandagochtend van 10:00 uur tot en met 12:00 uur is de inloop geopend. Op donderdag is de inloop al actief. We zijn dan geopend van 11:00 uur tot en met 12:30 uur. Ook dan ben je van harte welkom.

Je mag vrijblijvend binnen lopen. We zien je graag terug tijdens de inloop en/of een van onze activiteiten!

Ikzelf ben ervaringsdeskundige vanuit Ixta Noa en hoop veel mensen te kunnen ontvangen.

Bekijk al het hulpaanbod uit je buurt »