Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Wijkcentrum Wijchen Zuid

Samen werken aan een gezellig en actief Hart in Wijchen Zuid!

In 2017 hebben we een activiteitencommissie in het leven geroepen en zijn hard op weg om meer leuke activiteiten te organiseren. Natuurlijk kunnen we dit niet alleen en luisteren daarom graag naar de wensen van bewoners uit Wijchen Zuid. Idee├źn zijn altijd welkom, net als diverse vrijwilligers.

Het Wijkcentrum is voor jong en oud. Buurtgenoten kunnen hier meedoen aan diverse activiteiten. Zoals: knutselen, biljarten, kaarten, sjoelen, schaken, samen koken en nog veel meer. Maandelijks houden we een seniorenbingo. Kom gerust een keer kijken of er iets bij zit wat je leuk vindt. We zullen geregeld kinderactiviteiten organiseren, deze worden gecommuniceerd op onze Facebookpagina.
Het Wijkcentrum is niet voor feesten en partijen.

Tijdens de zomervakantie en de kerstvakantie is het wijkcentrum gesloten. Ook zullen wij gesloten zijn tijdens de nationale feestdagen, het wijkcentrum zal dan hooguit voor een zelf georganiseerde activiteit geopend zijn.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.